Mitsubishi Zen MSZ/MUZ-EF50VG 5,0 KW

773000 Ft

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Mitsubishi MSZ/MUZ-EF50VGKB Zen Inverteres Prémium oldalfali split klíma csomag 5,0 kW (fekete)
Premium Dizájn Oldalfali készülékek
A Premium Oldalfali készülékek stílusos enteriőrrel rendelkeznek és megfelelnek a legmagasabb tervezési igényeknek. A Kirigamine Zen terméknév megtestesíti ennek az új fejlesztésnek a teljességi szempontjait: Kirigamine egy japán fennsík, érintetlen természettel, Zen a harmónia, nyugalom és wellness. Ez a harmonikus formából és a lehető legjobb energiahatékonyságból álló kiemelkedő kombináció az iF design awards zsűrijétől dizájndíjat kapott.
A könnyedség fehérben, az elegancia feketében vagy a klasszikus ezüstben: a prémium klímaberendezések a három színben tökeletes összhangot alkotnak a helyiséggel. A markáns dizájn minőséget és luxusérzetet tükröz. Az összképet igen alacsony energiafelhasználás alacsony üzemi zajjal teszi teljessé.
iF product design award kitüntetéssel
A prémium Oldalfali berendezés megkapta az iF product design award 2011 díját. Ez a tervezői díj a világ leghíresebb és legrégebbi formatervezői versenyei közé tartozik. A nemzetközi szakértőkből álló zsűri az idei évben 2 756 berendezésből 993 készüléket díjazott az iF product design awardokkal. Az iF product design awardot az idén immár 57-edszer írták ki.
A zsűri olyan szempontokat vizsgál, mint a kialakítás minősége, a megmunkálás, az anyagválasztás, az innováció mértéke, a környezetkímélőség, a funkcionalitás, az ergonómia, a haszná- lati megjelenés, a biztonság, a márkaérték/branding, valamint az univerzális dizájn szempontjai. A prémium oldalfali készülék minden területen meggyőző teljesítményt nyújtott.
ErP megfelelőségAz MSZ-EF Oldalfali készülékek a legjobb energiahasznosítási értékeket érik el. A jövőbe mutató inverteres technológiának köszönhetően a Mitsubishi Electric díjnyertes Oldalfali klímaberendezései a legmagasabb hatásfokot érik el, amely már ma teljesíti az Ökodesign irányelv szerinti A+++ energiahatékonysági osztály követelményeit.
ErP EcoDesign Shaping the future Kombinációk MXZ kültéri készülékekkelA készülékek az MXZ-sorozat Multisplit inverter kültéri egységeihez is csatlakoztathatók.

Energiahatékonysági osztály
A+++

Fűtőteljesítmény
5.8 kW

Hűtőteljesítmény
5 kW

Névleges légszállítás
558 m3/h

Típus Oldalfali split klíma
Inverteres Igen

Hűtés

Hűtési energiaosztály A+++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 5 kW

Fűtés

Maximális fűtő teljesítmény (kW) 5.8 kW

Méretek

Szélesség(beltéri) 88.5 cm
Magasság(beltéri) 29.9 cm
Mélység(beltéri) 19.5 cm
Szélesség(kültéri) 88 cm
Magasság(kültéri) 80 cm
Mélység(kültéri) 33 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to reviewLeave a Reply to %s

“Mitsubishi Zen MSZ/MUZ-EF50VG 5,0 KW”