DAIKIN SENSIRA FTXC25C/RXC25C 2,5 KW

DAIKIN SENSIRA FTXC25C/RXC25C 2,5 KW

295630 Ft

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Készenléti/takarékos üzemmód, állandó tiszta levegőt biztosít, csendes üzemmód, időzítő, száraz program felel a páratartalom csökkentéséért.

Energiaosztály
Fűtőteljesítmény
Helyiség méret
Hűtőteljesítmény
Klíma felhasználási terület
Légkondicionáló színe

A szezonális hatékonyság megmutatja, mennyire hatékony a légkondicionáló egy teljes hűtési vagy fűtési szezon alatt. Az R-32 hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez viszonyítva 68 %-kal csökkentik a környezetre gyakorolt hatást, és magas energiahatékonyságuknak köszönhetően közvetlenül hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez. A Sensira R-32 energia besorolása A++ fűtési üzemmódban az R-32 hűtőközeggel.

Megbízhatóság

A fűtési rendszer gördülékeny működésének biztosításához a Sensira R-32 továbbfejlesztett funkciókat kínál:

  • Swing kompresszor: az új fejlesztésű kompresszor inverteres technológiával és többlépcsős teljesítményfokozatokkal teszi lehetővé a berendezés teljesítményének szabályozását és energiaigény teljesítését.  A forgó kompresszorhoz képest a swing kompresszor fokozott energiatakarékosságot, alacsonyabb berendezés leállási kockázatot és csendesebb, rezgésmentes működést biztosít.
  • Az új berendezéseket gyártás után a legalaposabb teszteknek vetjük alá

Egyszerű vezérlés

Okostelefonjával is kezelheti a Sensirát. Egyszerűen csatlakozzon a Wi-Fi-re, töltse le a Daikin Online Controller alkalmazást, és hozza létre a tökéletes klímát.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to reviewLeave a Reply to %s

“DAIKIN SENSIRA FTXC25C/RXC25C 2,5 KW”